DA91 introduceert vernieuwde website met corruptie meldpunt!

DA91 is per vandaag ook te bezoeken via haar vernieuwde en uitgebreide website. De uitbreiding van de website betreft de toevoeging van een corruptie meldpunt, een speciale pagina zodanig ingericht dat alle bezoekers meldingen kunnen doen van corruptie. DA91 biedt hiermee aan burgers de mogelijkheid om anoniem en snel hun klachten te deponeren. Voorts is alle relevante informatie met betrekking tot DA91 hier te vinden en kunnen burgers middels een speciaal contactformulier vragen, informatie of suggesties rechtstreeks doen toekomen aan het bestuur van de partij. Middels deze website wil DA91 het contact met de gemeenschap verdiepen, versterken en vergemakkelijken. Dit meldt de Publiciteitsdienst van de partij in een persbericht.
De DA91 website is te bereiken via: www.da91.org, terwijl het ook mogelijk is om rechtstreeks het meldpunt voor corruptie te bezoeken via: anticorruptie.da91.org Daarnaast is het ook mogelijk om middels het gebruik van de QR-code voor de website of voor de corruptiepagina zonder zelf het adres in te toetsen, middels een simpele scan de pagina’s te bereiken.
Stop Corruptie Nu!
Het anticorruptie meldpunt betreft de volgende fase in de ‘Stop Corruptive Nu!-campagne’ die DA91 gestart is. Centraal in deze campagne is de betrokkenheid en vooral participatie van de gemeenschap in het uitbannen van corruptie. Meldingen op dit meldpunt kunnen anoniem geschieden en DA91 zal na verificatie van de informatie al haar ten dienste staande middelen inzetten om opheldering te verkrijgen in de gemelde incidenten en indien nodig correctie eisen van de betrokken autoriteiten.
DA91-voorzitter en DNA-lid Winston Jessurun hoopt met deze website en in het bijzonder het corruptie meldpunt informatie te verstrekken aan de burgers en hen te stimuleren uitvoering te geven aan de taak, verwoord door prof.dr.R.W.Jessurun sr. in de Staten van Suriname in 1966: ‘ik zal niet zwijgen wanneer spreken mijn plicht is’.
Behalve de website heeft DA91 ook een zeer actieve facebook page. Gebruik van de moderne informatietechnologie met inbegrip van de heel belangrijke social media, zijn volgens DA91 belangrijke facetten in de moderne samenleving en een richtig gebruik verdiept de democratische beleving van burgers.
DA91 hoopt met de launch van deze vernieuwde en uitgebreide website het contact met de gemeenschap te verdiepen en de gedachtenwisseling over belangrijke zaken de Surinaamse ontwikkeling betreffende met alle Surinamers nog meer diepgang te geven.

error: Kopiëren mag niet!