Tien jaar The Slight Edge Consultancy NV

The Slight Edge Consultancy NV (TSECons) is een Human Resource adviesbureau van Suriname en dit jaar viert zij haar 10-jarig jubileum. Ter gelegenheid van deze mijlpaal wordt er op 16 oktober 2013 een masterclass georganiseerd door het bedrijf.
Voor de masterclass zijn twee onderwerpen geselecteerd: de Talent Motivatie Analyse (TMA)-methode en Belonen en werken met rollen. De twee lezingen worden verzorgd door dhr. André Blom (CEO EHRM Vision International) en dhr. Glenn Frijde (SR advisor BeROCT). ‘De twee consultants bieden een ander perspectief op het organiseren van werk. In een steeds dynamisch wordende omgeving, is een andere kijk op hoe we ons organiseren gewenst. Het verbeteren van de prestaties en het voorblijven van de concurrentie, gaat meer en meer over het vraagstuk in hoeverre het aanpassingsvermogen zo is ingesteld dat het bedrijf mee kan met de omgeving.’
TSECons dankt de naam aan de filosofie rond ‘the slight edge’: dat kleine verschil in aanpak dat zo’n groot verschil uitmaakt in resultaat. 10 jaar geleden heeft mw. Reina Kolf- Telgt besloten het verschil te maken met haar eigen organisatieadviesbureau. Vanuit een praktijkgerichte manier worden de wensen van de organisatie naar de medewerker op werkvloer vertaald. Bij iedere opdracht staan de organisatiedoelstellingen centraal, maar wordt er gewerkt vanuit de overtuiging dat om te kunnen excelleren in de vereiste competenties, de daartoe benodigde talenten bij de functievervuller aanwezig dienen te zijn. 10 jaar en 10 adviseurs verder werkt The Slight Edge Consultancy NV in multidisciplinair verband aan diverse vraagstukken voor profit en non-profit organisaties.

error: Kopiëren mag niet!