Stichting voor het Kind krijgt eerste levensbehoeften

Stichting voor het kind krijgt eerste levensbehoeftenJireh Entertainment die recent de Afrikaanse gospelzanger Mkhululi Bhebhe heeft laten halen naar Suriname, heeft een deel van de opbrengsten gedoneerd aan Stichting voor het Kind. De organisatie valt onder Gado Ministeries en organiseert ontspanningsactiviteiten voor jong en oud met als doel dat de mensen God beter leren kennen. De organisatie bestaat sinds februari dit jaar.
Gil Nasa, pr van de organisatie, zegt dat er voor Stichting voor het Kind is gekozen omdat het tehuis vaak in de media was. Uit de verhalen uit de media kon Jireh Entertainment concluderen dat deze stichting de donatie het meest nodig had. Jireh doneerde in de vorm van eerste levensbehoeften
Eerder dit jaar stond het tehuis op het punt de deuren te sluiten, omdat de overheidssubsidie voor een hele tijd uitbleef. Salin Yvonne, coördinator bij het tehuis, zegt intussen het geld wel te hebben ontvangen en dat het tehuis nog draaiende is. Het volgende project van Jireh Entertainment wordt een sportdag om de eenheid binnen het evangelie te bewerkstelligen.

error: Kopiëren mag niet!