Roamen bij Digicel nu goedkoper

Met de introductie van het ‘Roam Like you’re Home’plan zien prepaid en postpaid klanten van Digicel Suriname hun ‘roaming’ rekening drastisch verminderen. Dit komt door de verlaagde tarieven en het annuleren van de opt-in fee voor reizigers naar het Caribisch gebied. Het nieuwe ‘Roam Like you’re Home ‘plan geeft Digicel klanten de mogelijkheid om te bellen , e-mailen, surfen op het internet en sms’en voor veel lagere tarieven, wat betekent dat ze in het buitenland hun telefoon kunnen gebruiken zoals ze dat thuis doen. Alle klanten die ‘roamen’ op een van Digicel ’s andere netwerken in het Caribisch gebied (behalve Guyana) worden automatisch overgeschakeld naar de nieuwe lage tarieven. Klanten die ‘roamen’ in andere Digicel markten in het Caribisch gebied (met uitzondering van Guyana) zullen voortaan geen deposito meer hoeven te betalen. ‘Roamers’ die reizen naar de VS, zullen nu een tarief van SRD35 per week betalen. De nieuwe beltarieven vanuit de VS zijn gemiddeld 90% minder voor bellen naar Suriname en 85% minder voor bellen binnen de VS.
Voorheen moesten Digicel postpaid ‘roamers’ een deposito betalen. Tevens moest men betalen voor inkomende gesprekken. Dit is nu volledig van de baan. Postpaid klanten hoeven geen ‘roaming’ deposito meer te betalen en ze worden ook niet in rekening gebracht voor het ontvangen van gesprekken als ze in de VS of in het Caribisch gebied vertoeven.
‘Roam Like you’re Home’ zal worden uitgerold over alle Caribische Digicel markten per 4 oktober.
“We hebben uitgebreid onderzoek gedaan over de hele wereld en wat we bieden met ‘Roam Like You’re Home’ zijn verreweg de beste roaming plannen in de wereld. Het geeft onze klanten de vrijheid om hun telefoons in het buitenland te gebruiken zoals ze dat thuis doen, zonder zich zorgen te maken over de kosten”, zegt Hans Lute, CEO van Digicel Suriname. Hij vervolgt: “We zijn zeer verheugd dat wij in staat zijn een revolutie – in de wereld van roaming- uit te rollen in de hele regio. Daarbij zorgen we ervoor dat onze klanten gebruik kunnen maken van hun Digicel telefoons tijdens het roamen zonder bang te zijn voor hoge kosten”.

error: Kopiëren mag niet!