Olaria en Toppers starten 2de ronde met verlies

De wedstrijd Sudhar – Ekta aan de gang (foto: Regillio Derby)
De wedstrijd Sudhar – Ekta aan de gang (foto: Regillio Derby)
Bij de start van de 2de ronde van de competitie bij de Surinaamse Troefcallbond (STcB) hebben de topploegen Olaria en Toppers beide een verlies geleden. Koploper Olaria verloor tegen SMC. In de eerste ronde nam SMC een voorsprong van 13 punten en heeft dat niet meer uit handen gegeven. Ze won de ontmoeting uiteindelijk met 98-72. Hoogste score SMC Shailesh Sewradj-Soedesh Jhinnoe met 39 punten en bij Olaria George en Rakesh Soekhai met 23 punten. Runner-up tevens bekerkampioen Toppers kon tegen een gemotiveerde SNL geen vuist maken. De militairen domineerden en wonnen alle 4 ronden, te weten 21-14, 18-17, 22-16 en 19-16. Eindstand 80-60. Hoogste score SNL Harvey Comvalius-Kenneth Somodikromo met 30 punten en bij Toppers Marlon Reding-Mano Vasilda met 22 punten.
Victorie is nog steeds in haar goede doen. Ze won met 84-62 van Trekkers. Hoogste score Victorie Kenneth Tjon A Kon-Wim Olivieira met 27 punten en bij Trekkers Spalburg en Nazir met 19 punten. De 4e wedstrijd tussen Ekta en Sudhar kreeg een staartje. De speler Sunil Gokoel van Sudhar merkte dat de speler Anoepkoemar Rangai van Ekta tijdens zijn deelbeurt bewust kaarten onderdook waardoor hij enig voordeel uit de partij kon halen. De wedstrijdleiding werd erbij gehaald en strafte dit resoluut af. Intussen heeft de Troefcallbond Rangai voor 2 wedstrijden geschorst. Ekta won de wedstrijd met 89-71. Hoogste score Ekta Anoepkoemar Rangai-Vijai Roman met 25 punten. Bij Sudhar had het koppel Premnath Suradjbali-Aanand Kalpoe 23 punten.
De 5e wedstrijd die zou gaan tussen aartsrivalen Kampoe en Paloeloe is vanwege uitstel aangevraagd door Kampoe niet doorgegaan. De wedstrijden zijn geleid door Sandro Colli en Roel Stanton. Vandaag worden gespeeld De Rest-Kolibrie, Formula-Milieubeheer, Victorie-SMC, Sudhar-Trekkers en SNL- Ekta. De wedstrijden zullen geleid worden door Manolito Vasilda en Elfriede Fer.

error: Kopiëren mag niet!