Vier nieuwe GPK`s aangesteld

Het Korps Politie Suriname heeft vier nieuwe GPK’s erbij. Het gaat in deze om Roberto Prade, Jerry Djamat, Kenneth Emanuels en Lloyd Perk. Een bijzonderheid in deze is dat Roberto Prade op jonge leeftijd als GPK is aangesteld. Hij is naast inspecteur tweede klasse ook jurist. Hij zal dienen als de GPK van Para. Dit wordt bevestigd door de ressortcommandant van Rijsdijk, inspecteur Letitia Verwey. Inspecteur Orlando Changoer was voor vier maanden waarnemend GKP van het district. Hij is na de pensionering van inspecteur tevens GPK, Lesley Kortram, per 1 mei 2013 als waarnemend GPK aangesteld.
Ook Djamat die als GPK van Saramacca is aangesteld, is wachtende op zijn titel. Hij wordt binnenkort ook jurist. Hij begint zijn werkzaamheden per 15 november 2013 te Saramacca.
Inspecteur Kenneth Emanuels wordt de topman van Commewijne. Hij begint vanwege omstandigheden per november met zijn werkzaamheden. Voorlopig blijft hij bij politiepost Santodorp. Inspecteur Lloyd Perk zal in Marowijne opereren.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!