Motosur Car & Motorshow in KKF

13013_515368378549775_566354900_nDe Motosur Car & Motorshow is gisteren van start gegaan in het KKF-gebouw. Er zijn 20 bedrijven die deelnemen aan dit evenement. Verschillende types sportauto’s en off-road voertuigen worden tentoongesteld. Raymill Manichand is lid van de organisatiecommissie en van Stichting Motosur. Volgens hem kan het evenement beschouwd worden als een promotieactiviteit voor bedrijven die een verband hebben met motorsport. ‘Er zijn ook mogelijkheden om deals te swingen als één der bezoeker een voertuig wenst aan te schaffen. Ook wordt er informatie gegeven omtrent de verschillende koopmogelijkheden.’
Binnen de gekoelde KKF-hal wordt de autobeurs gehouden en zijn de voertuigen tentoongesteld en buiten op het terrein worden carshows gehouden. ‘Het zijn veelal leden van Motosur, aanhangers en geïnteresseerden of liefhebbers van de motorsport die zullen deelnemen’, zegt Manichand. Er zullen ook gepimpte auto’s te bewonderen zijn.
De show is tevens een contest, waarbij het publiek zal moeten kiezen voor ‘de mooiste stand’. Volgens Manichand is de interesse voor de motorsport ontzettend groot en groeiende. Als hij mag uitgaan van de drukte van het vorige jaar, dan verwacht hij dit weekend ook een enorme drukte. De Motosur Car & Motorshow is begonnen op vrijdag 27 september en eindigt op zondag 29 september. Een toegangskaart kost voor volwassenen SRD 10 en voor kinderen tot en met 12 jaar SRD 5.

error: Kopiëren mag niet!