Jofewa maakt zich op voor reis naar Curaçao

De damafdeling van de Jongerenfederatie Wanica (Jofewa) zal zondag met een 10 man sterke delegatie vertrekken richting Curaçao. Aldaar zal ze uitkomen in een damontmoeting met scholen en topdammers uit Curaçao. In feite lag het in de bedoeling om met 17 man af te reizen, maar door gebrekkige financiële middelen is de groep teruggebracht naar 10 personen. Het totale kostenplaatje voor de delegatie bedraagt US$ 9.950. De eigen inbreng van Jofewa is US$ 3.000. Uit donaties tot nu toe heeft de federatie SRD 13.000 binnengebracht. Het tekort bedraagt nu US$ 3.500. Jofewa heeft van een aantal bedrijven, personen en instanties donaties gehad voor deze trip en de vakantieactiviteiten die ze gehouden heeft. Zo heeft de parlementariër Asiskumar Gajadien in delen ruim US$ 500 gegeven, HI-minister Raynond Sapoen SRD 1.500, M. Hirasing van HJ de Vries SRD 1.500 en verder nog Carmax, Combe Markt en Ramon Durga. James Ramlall van Stichting Caribbean Centre is ook ingeschakeld om te helpen met het vergaren van de resterende middelen. In het verleden heeft Ramlall ook samengewerkt met Jofewa voor de trips naar Trinidad & Tobago en Guyana.
Van het kabinet van de president is uit handen van adviseur Jules Wijdenbosch ontvangen US$ 1.000 en ook een bedrag van kabinetsmedewerker Arti Vishnudatt.
Alle kosten voor de reis, tickets, transport, voeding en verblijf in Curaçao, zijn voor rekening van Jofewa. De organisatie in Curaçao, Stichting Open Atelier voor Kunstenaars stelt alleen de speelzaal ter beschikking en mobiliseert de scholen en profdammers van het eiland voor de wedstrijden.

error: Kopiëren mag niet!