RGB-minister Relyveld: ‘Ministerie maakte typefout met bekendmaking uitstapje’

RGBMinister Steven Relyveld van Ruintelijke Ordening Grond en Bosbeheer (RGB) betreurt de ongelukkige bekendmaking in de dagbladen waarin staat dat zijn ministerie vandaag geen diensten zal verlenen aan het publiek vanwege een personeelsuitstapje buiten de stad. ‘Nee, het is geenzins de bedoeling geweest het ministrie voor vandaag geheel te sluiten voor het publiek.’ Relyveld verzekert dat belangrijke diensten zoals Domeinen, Grondinspectie en het Hoofdkantoor vandaag normaal geopend zijn voor het publiek.
‘Niet een ieder doet mee aan het uitstapje. Ook ik ben vandaag op kantoor om mijn werk te doen’, zegt de bewindsman. De minister die ook tijd wenst vrij te maken voor zijn medewerkers, belooft na werktijd zijn gezicht even zal laten zien op het personeelsuitje te Overbridge. Hij vindt het jammer dat de bekendmaking ongelukkig is overgekomen. ‘Er zat een typefout in. De dienstverlening wordt niet helemaal stopgezet.’
De bekendmaking vermeld dat het publiek, vanwege het uitstapje, er rekening mee dient te houden dat er geen diensten verleend zullen worden door het ministerie. De minister houdt niet de advertentieafdeling van de dagbladen waarin het verschenen is, maar zijn eigen departement verantwoordelijk voor de typefout.

error: Kopiëren mag niet!