Man Tapoeripa nog niet boven water

De man die dinsdagmiddag in de Tapoeriparivier kwam te vallen, is nog niet boven water. Het vermoeden bestaat dat toen hij van de boot viel, hij direct gewond is geraakt door de propeller van de buitenboordmotor. Dagblad Suriname sprak met de eigenaar van de boot. Dinsdag vertrok deze met aan boord 8 personen, waarvan 5 kinderen, richting Tapoeripa. Op Tapoeripa zouden de kinderen afgezet worden. De rest zou varen richting Stondansi voor het vangen van vis.
Te Boven Wageningen hebben twee manspersonen om een lift gevraagd. Zij waren met een korjaal. Er werd ingestemd en de korjaal werd aan de boot vastgebonden. Op een gegeven ogenblik stond één van de twee mannen op om aan de achterzijde van de boot plaats te nemen, maar hij viel ongelukkigerwijs in het water. De overige passagiers vermoeden dat hij gewond is geraakt door de propeller van de buitenboordmotor. Een zoekactie leverde niets op.
Dagblad Suriname maakte contact met de gewestelijke politiecommandant, Stanley Benschop. Hij bevestigde het voorval. Echter kunnen in dit stadium de persoonsgegevens van de man nog niet prijsgegeven worden. De politie is nog bezig met het onderzoek.
Asha Gajadien-Bhagwat

error: Kopiëren mag niet!