Reisbureaus zijn al ready voor WK 2014

Directeur Waldo Gobardhan van Waldo’s World Wide Travel
Directeur Waldo Gobardhan van Waldo’s World Wide Travel
Waldo Gobardhan, directeur bij Waldo’s World Wide Travel, zegt dat het nog niet zo vlot verloopt met het verkopen van de tickets naar Brazilië voor de Wereldkampioenschappen Voetbal. Volgens de directeur zou het kunnen liggen aan het feit dat het nog niet bekend is wie precies tegen elkaar zal spelen. ‘De loting is op 6 december en dan is het bekend in welke poule de landen zitten en tegen wie ze gaan spelen. Tijdens de afgelopen wereldkampioenschappen gingen net enkele mensen’, zegt Gobardhan, ‘omdat het toen verder van huis lag. De prijs van zo een pakket licht bij de 3000 US dollar.’
Jack Uden, directeur bij Jack Tours and Travel , zegt ook te hebben ingespeeld op de vraag van tickets naar Brazilië. ‘Er is een tourpakket samengesteld. Er zijn best wel mensen die ernaar toe willen. De boekingen vinden al plaats en steeds meer mensen komen boeken en tonen belangstelling voor het pakket. Dit zijn dingen die in het verschiet liggen en dan hoop je dat alles tot naar het punt toe vlekkeloos verloopt. Je hebt niet alles in de hand want ook als reisagent zit je met de diensten van andere maatschappijen. En het is hopen dat de diensten die zij aanbieden, vlekkeloos verlopen. Tijdens de vorige WK had Jack Tours and Travel geen pakketten. De meeste mensen reisden naar Nederland af en boekten van daaruit verder naar Zuid Afrika waar de WK toen werd gehouden.
De wereldkampioenschappen worden gehouden van 12 juni tot 13 juli 2014. Uden zegt dat in het pakket alles zit zoals luchtvliegtarief, voetbalkaarten, hotel en sightseeing. De prijzen zijn allemaal verschillend. Het hangt af van het aantal wedstrijden dat de klant wil bekijken, waar de wedstrijden worden gehouden, welke soort wedstrijden en wat voor hotel de klant kiest.

error: Kopiëren mag niet!