Karateschool Lelydorp succesvol in Nickerie

Afgelopen zaterdag heeft de Surinaamse Karate Associatie (SKA) in samenwerking met karateschool Suriken van Nickerie een toernooi georganiseerd. Hieraan hebben 5 scholen meegedaan. Karateschool Lelydorp (onder leiding van R. Balai) is als kampioen uit de bus gekomen. Ze had in totaal 15 vechters ingeschreven, maar op de dag van het toernooi deden maar 13 mee, 2 zijn niet meer meegereisd vanwege ziekte. De school heeft in totaal 8 gouden medailles, 4 zilver en 1 brons kunnen bemachtigen.
‘Karateschool Lelydorp is zeer tevreden over de prestatie die zijn puppilen hebben geleverd in Nickerie. De voorbereiding was heel intensief voor dit toernooi. De school is steeds aan het groeien en bezit op dit moment een heel goed team van karateka’s die bereid zijn in een week 4 keer te trainen. De prestaties tijdens de wedstrijden liegen er niet om. Lelydorp probeert elke wedstrijd steeds nieuwe mensen bij te zetten om mee te doen aan de wedstrijden zodat zij ook wedstrijdervaring op doen. Ze wil van af nu zich gaan focussen op de buitenlandse wedstrijden’, zegt sensei Randhier Naipal (3de dan).
‘Er zijn op dit moment 2 vechters die op de centrale trainig zitten. Karateschool Lelydorp werkt er naar om meerdere mensen af te vaardigen naar de centrale training van de SKA, zodat zij ook kans kunnen maken voor buitnelandse wedstrijden’, aldus Naipal.
Er deden 5 van de 10 scholen mee aan het toernooi in Nickerie. De scholen die mee hebben gedaan zijn: Bushido, Lelydorp, Poeketie, Seiken en Shuriken van Nickerie.

error: Kopiëren mag niet!