Miss Teen Model kandidate Estherlita Djosetro

Miss Teen Model kandidate Estherlita DjosetroOp 07 september 2013 zullen 11 jongedames tussen de 12 en 18 jaar strijden voor de titel van Angel Public Relations and Administration (APRA’s) Miss Teen Model Suriname 2013. In de afgelopen maanden zijn deze tienermeisjes klaargestoomd voor de finaleavond in Solei aan de Anton Dragtenweg. Dagblad Suriname zal de komende dagen de kandidaten in de schijnwerpers plaatsen. In de editie van vandaag: Djosetro Estherlita. Zij is geboren op 16 maart 1997 in het district Nickerie. Estherlita is geslaagd van de Anton Leeuwinschool.
Haar hobby’s zijn: dansen, eten, lachen en uitgaan. In haar vrije tijd slaapt ze graag of luistert ze naar muziek.
Op de vraag waarom ze deelneemt aan deze missverkiezing zegt zij het volgende. ‘Ik participeer omdat ik graag Miss Teen Model Suriname wil worden. Ik wil alle Surinamers wijzen wat ik waard ben en mocht het zo zijn dat ik een kans krijg om naar het buitenland te gaan om mijn land te vertegenwoordigen, zal ik het zeer op prijs stellen, want Suriname is mijn land, ons land.’
Haar boodschap aan de jongeren: ‘wil je iets bereiken in het leven, ga dan ervoor en wacht niet op anderen. Vergeet niet, doe je best op school want jouw schoolpapieren zijn jou eerste man/vrouw.
Widjai Ganesh

error: Kopiëren mag niet!