Officier eist 12 jaar voor verdachte pedofiel

De 27-jarige verdachte R. wordt ervan verdacht ontucht te hebben gepleegd met 4 jonge meisjes en wel middels geweld. In november 2011 heeft hij A.D. verkracht. Op 24 januari 2012 was er ook blijk van seksueel binnendringen bij S.S. die toen nog geen 16 jaar was. Daarna ging de dader op 1 maart 2013 weer aan de slag en deed dezelfde handelingen met A.M. en op 27 maart 2013 werd C.C. zijn laatste slachtoffer.
De verdachte verklaarde dat hij geen geweld gebruikte. De verdachte deed zich altijd voor als voorganger van de kerk. Hij begon te bidden voor de slachtoffers en zei altijd dat ze zouden doodgaan. Dat ging zo bij de eerste drie slachtoffers. Bij C.C. deed hij zich voor als agent van politie. Het slachtoffer zat met haar vriend in de bus. De verdachte stuurde de vriend weg en verkrachtte vervolgens het meisje.
De officier van justitie zei dat er wel sprake was van dwang tot het plegen van deze handelingen. Ze zei ook dat alle slachtoffers heel consistent waren geweest in hun verklaringen.
Bij het 2de en 3de kanton is geëist 3 jaar met aftrek en 9 jaar geheel onvoorwaardelijk met aftrek. Er is dus 12 jaar geëist door de officier. Vandaag doet de rechter uitspraak in deze zaak.

error: Kopiëren mag niet!