West United ongeslagen kampioen 8ste Lidbondentoernooi

1 West United 1 1 West United 2 1 West United 3De Coroniaanse ploeg West United is ongeslagen kampioen geworden van het 8ste Integra Port Services Lidbondentoernooi van de SVB. In de finale versloeg ze Deva Boys van Meerzorg na het trappen van vrije schoppen vanaf de 11 meter stip. De wedstrijd eindigde na een 1-1 ruststand in een 2-2 gelijkspel. Deva Boys nam beide keren een voorsprong, West United maakte steeds gelijk. Bij penalty’s trappen bleek Deva Boys heel moeilijk te kunnen scoren. Desondanks zijn beide ploegen rechtstreeks gepromoveerd naar de SVB Topsectie.
Na de wedstrijd vond de prijsuitreiking plaats. Clyde Riedewald van Flamingo uit Coronie werd de onbetwiste topscorer met 24 doelpunten. De minst-gepasseerde doelmannen werd Arnoldo Gambier (Deva Boys) en Firgillio Lamsberg (West United) met elk 8 tegengoals. Beide goalies en de topscorer kregen een plakaat en geldsbedrag.
In de strijd om de derde plaats won Tamansarie met 2-0 van PVV. De ruststand was 1-0. Lorenzo Leter pakte beide goals voor Tamansarie. Op woensdag 31 juli 2013 zal Tamansarie de eerste promotie/degradatie wedstrijd spelen tegen KD. Deze wedstrijd wordt in het Dr. Ir. F. Essedstadion gespeeld en vangt aan om 20.00u. Op zondag 04 augustus 2013 wordt de  return wedstrijd gespeeld om 16.00u in het Ramkhelawan sport complex.
 
 

error: Kopiëren mag niet!