Fernandes verwent werknemers tijdens 50-jarig jubileum

Fernandes Bakkerij heeft op zaterdag 20 juli 2013 al haar werknemers verwent met een fiets. Ook minister Michel Blokland heeft een fiets ontvangen. Nadat de werknemers de fietsen hadden ontvangen, werd gezamenlijk een fietstocht gehouden, waar de minister ook sportief aan meedeed.
Kurt van Essen, directeur van Fernandes Bakkerij, geeft aan dat dankzij de inzet van de medewerkers, het vertrouwen van de klanten en ondersteuning vanuit de Surinaamse samenleving het bedrijf heeft kunnen groeien. Van Essen hoopt dat het zo blijft en verzekert dat Suriname kan blijven genieten van kwalitatieve producten.
Lysanne Denneboom, commercial manager, zegt dat Fernandes heel erg trots is op haar medewerkers. Er is voor de fiets gekozen met de bedoeling ze bewust te maken van een gezonde levensstijl. Het gaat totaal om 450 fietsen die zijn afgegeven. Dit is de kick-off van de viering van het jubileum en het ligt in de planning om de retailers ook in het zonnetje te zetten.
Mashert Yvonne, werknemer bij Fernandes, was totaal verrast met de fiets. Ze weet niet te fietsen, maar ziet de gift als een stimulans om te leren fietsen.

error: Kopiëren mag niet!