DSB Nieuwe Haven langer open

De Surinaamsche Bank Nieuwe Haven blijft langer open. Dit werd gisteren feestelijk bekend gemaakt aan de gemeenschap. De bank zal per ingaande maandag open zijn van half acht ’s morgens tot half acht ’s avonds. DSB-directeur Sigmund Proeve zegt dat de bank, ‘de marktleider onder de banken’, middels allerlei innovatieve middelen haar diensten probeert aan te bieden. De klanten hebben volgens de bankdirecteur gevraagd naar langere openingstijden. Daarnaast speelt de DSB in op de bedrijvigheid in de directe omgeving van de Nieuwe Haven. Proeve hoopt dat binnenkort ook de andere DSB-locaties hun openingstijden kunnen verruimen. Deze locaties zullen anders ingericht moeten worden. De langere openingstijden van DSB Nieuwe Haven zijn volgens Proeve in overleg met de vakbond ingevoerd. Voor de bank en de bond zijn zaken als de werktijden, veiligheid en van en naar het werk gaan van eminent belang geweest.
Om de klant tegemoet te komen, heeft de bank tot eind van deze maand drie acties op touw gezet. Ten eerste kunnen rekeninghouders tegen een laag rentepercentage een lening afsluiten voor de aanschaf van o.a. een auto of bromfiets. Bij het aanvragen van creditcards zal men de helft van de jaarlijkse fee betalen en er zullen geen afsluitprovisies worden gevraagd aan mensen die tot eind van deze maand een lening aanvragen.
Om haar nieuwe dienstverlening te vieren, heeft de bank gisteren aan vijf sociale organisaties, Kinderhuis Saron, Stichting Abra Broki, Beekhuizen, Saron en Omgeving, Zaailand, Stichting In de Vakantie en Huize Campagne, een gesloten enveloppe aangeboden. Het gaat om vijf organisaties uit de omgeving van Nieuwe Haven.
Widjai Ganesh

error: Kopiëren mag niet!