Boma Star stunt bijna tegen SNL

De return van de promotie/degradatiewedstrijden tussen SNL en Boma Star werd woensdagavond gespeeld in het Franklin Essedstadion. Boma Star verloor de eerste wedstrijd thuis met 4-1. Daarbij kreeg ook clubtopscorer Alfredo Finkie de rode kaart. In de return woensdag zorgde de club van voorzitter Ro Biharie bijna voor een stunt. De ploeg van trainer Jozef Joekoe speelde heel sterk en de jongens ging tot hun uiterste. Bij rust stond ze al voor met 4-2. In de tweede helft kwam Boma Star zelfs op 5-2. Met deze stand zou er verlengd worden, daar de totalscore kwam op 6-6. Maar aan het eind van de wedstrijd trok SNL aan het langste eind en scoorde de 5-3. Boma Star had geen tijd meer om een doelpunt te scoren. Trainer Joekoe zegt dat het laatste doelpunt een blunder is van de Boma Star-goalie. ‘Hij had zijn dag niet en maakte twee blunders in de wedstrijd’, aldus Joekoe. Hij gaat nu met het bestuur een evaluatie plegen. Als het aan hem ligt, wil hij verder met dit team het komend seizoen.