Yellow Birds verliest ook van SCVU

8 Yellow BirdsDe herenhoofdklasse ploeg van Yellow Birds lijkt dit seizoen niet opgewassen te zijn tegen de topploegen in de competitie van de Surinaamse Basketbalassociatie (SBA). Op weg naar de play-offs heeft Yellow Birds verloren van De Schakel en CLD. Zondag verloor ze ook van SCVU. Na een 32-45 ruststand werd het 64-71 voor SCVU. Jason Fisher werd de topscorer met 21 punten. Bij Yellow Birds had Floyd Anches 15 punten.
In de Tweedeklasse verloor Yellow Birds eveneens. Van Koi Carper werd na een 33-33 ruststand met 54-72 verloren. Miquel Puljhun had er 20 punten voor Koi Carper, Eddy Mase 19 punten voor Yellow Birds. Oase won met 63-31 van Rialto. Melvin Pigot werd de topscorer met 13 punten bij Oase en bij Rialto had Diego Monkou er 8 punten. SCVU versloeg Marwina met 87-46. De topscorer bij SCVU werd Gregg Weidum met 26 punten en bij Marwina Juan van Veine 27 punten.
In de Eersteklasse is de wedstrijd SNL – Inter Maretraite met nog 7.56 minuten te spelen gestaakt, omdat alle spelers van Inter Maretraite van de speelzaal zijn weggelopen. Bij een stand van 92-45 voor SNL werden drie spelers van Inter Maretraite gediskwalificeerd wegens het uitschelden van de arbiter. De rest wilde ook niet verder spelen.

error: Kopiëren mag niet!