Man slaat neus vrouw kapot

Een man heeft de neus van zijn vrouw kapotgeslagen. Dit gebeurde te Wageningen in het district Nickerie. De vrouw is verwezen naar de specialist voor een chirurgische ingreep. Tegen de man kan een strafrechtelijk onderzoek worden ingesteld. Naast dit geval zijn er nog vier gevallen van huiselijk geweld gemeld afgelopen week in Nickerie.
Gpk Stanley Benschop meldde op zijn wekelijkse persmeeting dat de afgelopen week het toch vrij rustig was in Nickerie. Op twee inbraken en vijf diefstallen na, is er vrijwel niets bijzonders genoteerd door de politie. ‘Het gaat om kleine inbraken en diefstallen. Gestolen zijn onder andere twee mobiele toestellen, eentje in een bar en het andere door een leerling op een school. Dat van de bar is intussen teruggevonden bij een barbezoeker. Die gaf aan zodanig onder invloed te zijn geweest, dat hij per ongeluk de telefoon meenam. Verder zijn een gascilinder, levensmiddelen en wat bouwmaterialen gestolen. ‘Sinds we de twee bendes hebben aangehouden, zijn er geen grote gevallen van beroving, diefstal en inbraak genoteerd’, zegt Benschop.
Een opmerkelijk geval afgelopen weekend was dat een stuntende fietser een botsing maakte met een bromfietser. Daarbij brak de schoolgaande bromfietser zijn vinger. Volgens Benschop was de stunter bezig in de avonduren met zijn experimenten. ‘Als hij tegen een auto was gebotst, waren de gevolgen groter. Waar waren de ouders en het toezicht op het kind dat in de avonduren op straat was’, vraagt Benschop zich af.
Asha Gajadien-Bhagwat

error: Kopiëren mag niet!