Paraguay wint van All Star 2010 in Lidbondentoernooi

8-ParaguayHet achtste Lidbondentoernooi van de SVB is van start gegaan. Op de eerste speeldag won Paraguay, de kampioen van de Para Sportbond (PSB) met 1-3 van All Star 2010, semikampioen Domburg Sportbond (DSB). Deze wedstrijd werd gespeeld in het Domburgstadion. De ruststand was 2-1. Paraguay nam reeds in de 2de minuut een voorsprong middels een autogoal van All Star 2010. Na 17 minuten spelen verdubbelde Jurgen Enthing de stand naar 0-2 voor de Paranen. Dion Paujali maakte na een half uur spelen de 1-2 voor de club uit Bernharddorp. In de tweede helft, met nog 20 minuten te spelen, maakte Enthing de wedstrijd af door het scoren van de 3-1.
De opening van dit toernooi vond plaats in het Franklin Essedstadion. PVV won daar de openingswedstrijd van Real Abenaston met 2-1, terwijl De Rest en SV Flora 2-2 gelijkspeelden. Te Saramacca won de Coroniaanse Flamingo met 2-4 van Nisaan, terwijl in Nickerie kampioen De Ster verloor van de Wageningse kampioen Corinthiers met 1-2.