‘Ik vraag me af wat je in een kind van 6 jaar hebt gezien’

De 27-jarige Raoul B. gaf gisteren volmondig toe dat hij vleselijke gemeenschap heeft gehad met zijn 6-jarig nichtje. Tijdens het verdachtenverhoor gaf hij de rechter te kennen dat de verklaring van het slachtoffer en haar moeder helemaal kloppen.
Ter terechtzitting werd het slachtoffer en naderhand haar moeder gehoord. Het meisje verklaarde dat zij verkracht is geworden door de verdachte. Het slachtoffer gaf aan dat de verdachte ettelijke malen seks met haar heeft gehad. Zij had tijdens het ondergaan van de handelingen niet geschreeuwd. Deze zaak kwam aan het licht toen een zuigvlek werd ontdekt in de hals van het 6-jarig kind. Het kind vertelde toen alles aan de moeder. De moeder bracht het meisje naar de woning van de verdachte, alwaar hij samen met zijn moeder en zus inwoont. Deze twee families blijven op een erf.
De moeder confronteerde de verdachte met het vlekje. De verdachte gaf aan dat het niet opzettelijk was gebeurd. De magistraat hield de verdachte voor dat hij in het begin van de zaak de rechter op een dwaalspoor wilde brengen door aan te geven dat hij zijn verklaring afgelegd bij de politie zonder te lezen had getekend. Indien hij toen de waarheid had verteld, was het niet nodig geweest om het slachtoffer op de zitting het geval weer te laten beleven. ‘Ik vraag me af wat je in het kind van 6 jaar heb gezien.’ Hierop had de verdachte geen antwoord. Op 10 mei zal de vervolgingsambtenaar, Reshmi Rathipal, haar strafvoorstel presenteren. De verdachte blijft in voorarrest.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!