SCV 2012 boekt belangrijke overwinning

De ploeg van Sportclub Vredenburg (SCV) 2012 heeft in de Tweedeklasse competitie van de Livorno Sportorganisatie (LSO) een belangrijke overwinning geboekt zondag. Ze won met 2-1 van The Red Rose en neemt de zesde plaats in op de ranglijst. In de Tweedeklasse spelen de top 6 ploegen de finaleronde. SCV 2010 nam bij rust een 1-0 voorsprong middels de speler Dwight Boldewijn. Premanand Naigi maakte meteen na rust de 2-0. In de 66ste minuut kwam The Red Rose terug en maakte de 2-1. Dit werd ook de eindstand. The Red Rose, nummer 2, heeft zich al geplaatst voor de finaleronde.
KD 2011 won reglementair van Neta Dell met 2-0. De ploeg van Neta Dell heeft zich teruggetrokken uit de lopende competitie. Jai Hanuman gleed af naar de zevende plaats na een 1-1 gelijkspel tegen koploper Jivan Jotie. Nitesh Jagai bracht Jivan Jotie op 1-0, Mohamed Safeer Bachnoe maakte gelijk. Rood kreeg Manodjkoemar Ori van Jivan Jotie in de 64ste minuut. Jai Jawan verloor met 5-0 van Azaadboys. Marciano Derveld, Jason Leming en Moquel Rijssel scoorden de goals. Bij Jai Jawan kreeg de speler Anuel Sangam de rode kaart in de 80ste minuut. Jong Jivan Jotie 2012 en Real Frederikshoop speelden 1-1 gelijk. Avinash Mahabier scoorde voor Jong Jivan Jotie 2012, Leonan Lima Baros voor Real Frederikshoop.