Paniekerige vrouw rijdt voertuig twee keer aan

Frontfoto 2 (Small)
Frontfoto 3 (Small)Een terreinauto veroorzaakte een zware botsing gistermiddag op de hoek van de Waaldijkstraat en de Gemenelandsweg. De terreinwagen bestuurd door een vrouw, wilde vanuit de Gemenelandsweg rechts afslaan in de Waaldijkstraat. Daarbij verleende ze geen voorrang aan het verkeer dat rechtdoor reed vanuit de tegenovergestelde richting op de Gemenelandsweg. De onoplettende bestuurster botste met haar Prado frontaal aan tegen een personenauto, waarin twee jongemannen zaten. Door de zware slag keerde het voertuig 90 graden op de weg en kwam met zijn ‘neus’ naast de zijdeur waar de chauffeur van de personenauto zat.
Vervolgens was het muisstil voor ruim 20 seconden. Maar plotseling reed de vrouw met de terreinwagen in volle vaart, zonder op te letten, enkele meters achteruit en daarna met plankgas vooruit. Hierbij wilde ze de personenauto, die ze een half minuut eerder aangereden had, nog ontwijken, maar door de korte afstand en haar snelheid sloeg ze nu de achterzijde van deze wagen. De personenauto werd als een speelgoed opzij gezet en weg was de vrouw in de Waaldijkstraat richting Limesgracht.
Na ca. 10 meters bracht de vrouw haar terreinwagen tot stilstand. Een omstander, die later lid van de gewapende macht bleek te zijn, handelde snel. Hij sloeg de motor af en haalde de contactsleutels weg. De paniekerige vrouw huilde constant en verklaarde dat ze niet bij was toen ze de personenauto voor de tweede keer aanreed.
De chauffeur van de personenauto bleef door de airbag ongedeerd, op een schaafwond na. De mederijder klaagde over pijn aan de borst. De materiële schade aan deze wagen is heel groot.
(foto: Jaswant Gajadien)

error: Kopiëren mag niet!