Rover met gestolen voertuig aangehouden

De crimineel Rowan R. is zondagmiddag door de politie aangehouden aan de Sarilaan, een zijstraat van de Cocobiacoweg. Rowan beroofde vrijdagmiddag een echtpaar aan de Letitia Vriesdelaan van hun auto. De gestolen Toyota Carina is ook terecht, maar enkele waardevolle spullen die in het voertuig waren, waaronder mobiele telefoons en een laptop, zijn niet teruggevonden. De verdachte Rowan is een oud-bekende van de politie.
Gewapend met een kapmes beroofde hij vrijdagmiddag het echtpaar, dat aan de kant van de weg was gestopt om een telefoontje te plegen. Op dat moment kwam Rowan naar hun toe. De autoruiten van de Carina stonden open. De dader bedreigde het echtpaar om uit de wagen te stappen. Vanwege de bedreiging met het kapmes hadden beide personen geen keus dan uit te stappen. De rover nam plaats achter het stuur en reed vervolgens weg.
Vernomen wordt dat Rowan zaterdagmorgen betrokken is geweest bij een aanrijding op de hoek van de Hendrik- en de Langatabikistraat te Uitvlugt met dit voertuig. Volgens de politie is de dader na de aanrijding doorgereden. De recherche van Keizerstraat heeft de zaak in onderzoek.
Jaswant Gajadien

error: Kopiëren mag niet!