Real Kaja nieuwe koploper WSO

De ploeg van Real Kaja is de nieuwe koploper in de finaleronde van de Wanica Sportorganisatie (WSO). Na een matige algemene ronde, speelt Real Kaja een sterke finale. De semikampioen van vorig jaar staat na de 5-0 overwinning op Tandu op de nummer 1 positie met 9 punten. Norby Vorswijk, Adiante Adjako, Fabricio Williams, Sandili Josafath en Resha Fonkel scoorden de goals van de tweede ploeg uit Kajapaati. De andere ploeg uit dit dorp, Inter Kaja, won ook. In de taaie wedstrijd tegen FTN was Inter Kaja de winnaar met 2-1. Silas Paulus bracht FTN na 3 minuten spelen op een 0-1 voorsprong. In blessuretijd van de eerste helft schoot Ortega Adjako de gelijkmaker binnen. Na een uur spelen besliste Carlos Adjako de wedstrijd voor Inter Kaja door de 2-1 binnen te schieten.
De topper van de dag ging tussen Lawa VIP en Young Rhytm. Na een 0-0 ruststand eindigde de wedstrijd in een 1-1 gelijkspel. Patrick Pika opende de score voor Young Rhytm, Dweight Bomikie maakte in de 81ste minuut gelijk. Sunny Point won met 2-0 van Pontbuiten door goals van Michel Poko en Jurmain Aboikoni.