President Bouterse ontvangt verslag 2030 Vision conferentie

Gisterenmiddag is het verslag van de 2030 Vision conferentie aangeboden aan President Desire Bouterse door VHP voorzitter ChandrikapersadSantokhi. Het verslag vermeld drie concrete vervolgstappen die door de conferentie werden voorgesteld namelijk:
1. De instelling van een ‘SteeringCommittee’ door de President die gaat werken aan een lange termijnplan tot 2030 voor Suriname
2. Een debat in DNA over het belang van een 2030 Vision .
3. Een oproep aan de gemeenschap om kennis te nemen van het verslag en om de initiatieven tot een 2030 Vision te steunen.
Tijdens de korte overhandigingsplechtigheid waren ook aanwezig mevrouw C. Linger van het Kabinet van de President en de heren K. Raghoebarsing en S. Badjalala van de VHP. Santokhi en Raghoebarsing hebben het verslag en de adviezen toegelicht en de medewerking toegezegd voor het vervolgtraject voor zover de President dat nodig mocht achten.
De conferentie die op 19 januari j.l. werd gehouden in de beurshal van de KKF was bedoeld om te benadrukken dat het bouwen aan de toekomst gezamenlijk en deskundig moet plaatsvinden. De conferentie was een groot succes.
Nu het verslag aan de President is aangeboden wordt dit beschikbaar gesteld voor een ieder. U kunt het verslag binnenkort ook op de website van de VHP( www.vhp.sr) lezen.

error: Kopiëren mag niet!