Zes pick-ups en een bus voor BBS

Geen enkel onderdeel dat onder leiding valt van het ministerie van Justitie en Politie wordt stiefmoederlijk behandeld zegt minister Edward Belfort van Justitie en Politie.
Na zeven jaar geen nieuwe lichting meer te hebben gehad is het ministerie druk doende te werken aan niet alleen manschappen maar ook huisvesting, training en materieel voor de Beveiligings- en Bijstandsdienst Suriname (BBS). Gistermorgen overhandigde de bewindsman symbolisch aan de leiding van de BBS een zevental voertuigen. De zeven nieuwe voertuigen, zes pick-ups en een bus, hebben een kostenplaatje van US 40.000 per stuk. Belfort sprak de hoop uit dat er goed gebruik gemaakt zal worden van de voertuigen zodat deze langere tijd mee kan.
BBS-directeur Darnie Stolk is bijzonder ingenomen met het materieel. ‘Controle is een onontkomelijk feit, waar de BBS de laatste jaren aan heeft moeten inboeten bij gebrek aan adequate transport’, zegt Stolk. Volgens hem zullen de werkzaamheden nu veel vlotter verlopen en meteen ook meer inhouden. Volgens de BBS-directeur doet deze dienst veel meer dan alleen overheidsgebouwen beveiligen. Volgens Stolk werkt hij er hard aan om het imago van de BBS te verbeteren.
Widjai Ganesh

error: Kopiëren mag niet!