San International Group of Companies NV: Locatie Ziekenhuis Wanica is geen pré maar noodzaak voor adequate hulpverlening!

De komst van het ziekenhuis op Lelydorp is voor de inwoners van Wanica en omstreken een aanwinst. Strategische ligging, goede bereikbaarheid en snelle verbindingen van en naar deze noodzakelijke voorzieningen zonder vertraging is van cruciaal belang.
Directie en personeel van San International Group of Companies NV en alle belanghebbende
bedrijven van het stadontwikkelingsproject  ‘Lely Staete’  en allen die  hebben meegewerkt de afgelopen vijf jaar zijn bezorgd dat de geruchtenmachine aangeeft dat het ziekenhuis, wegens gewijzigde inzichten, niet meer te Lelydorp komt.
San International Group en haar team is druk bezig met de werkzaamheden en is er reeds tien hectare aan grond ontbost ten behoeve van de bouw van het ziekenhuis. Dit, zodat deze conform de afspraken, vervat in de overeenkomst met de staat Suriname, en tijdig en onbezwaard kan worden opgeleverd.
De plannen, waar al ruim vijf jaar aan wordt gewerkt, is in sociaal, economisch en maatschappelijk opzicht één van de meest ambitieuze plannen, welke bijdraagt aan de groei en ontwikkeling van Suriname en haar bevolking.
In oktober 2012 is het officiële startsein door de overheid gegeven voor de bouw van het ziekenhuis op het project Lely Staete te Lelydorp. De overheid heeft een zorgvuldige overweging gemaakt voor de keuze van de bouwlocatie van het ziekenhuis te Lelydorp. Dit vanwege de centrale ligging, de bereikbaarheid  en andere adequate en integrale voorzieningen van het stadsontwikkelingsproject ‘Lely Staete’, aldus San International Group of Companies NV.

error: Kopiëren mag niet!