BREAKING NEWS: Rachied Doekhie per helicopter naar Paramaribo

imagesDe NDP-parlementarier Rachied Doekhie is zojuis per helicopter overgevlogen van het Dr. Lachmipersad Mungra Streekziekenhuis Nickerie naar Paramaribo. Wat de reden hiervan is, is nog niet bekend.
Doekhie is dinsdagochtend opgenomen in het Streekziekenhuis. Geruchten deden de ronde dat hij een beroerte had gekregen. Later op de dag maakte president Desi Bouterse bekend dat Doekhie ter observatie was opgenomen, nadat hij zich niet goed voelde. Hij had te kampen met een te hoog suikergehalte en een te hoge bloeddruk. Volgens de president zou hij nog een dag geobserveerd worden in het ziekenhuis alvorens hij naar huis mocht gaan.
Het nieuws dat Doekhie opgenomen was, werd wereldkundig toen hij afwezig was tijdens de beediging van Nisha Kurban als ambassadeur van Guyana. Dit vond plaats in Nieuw Nickerie. Doekhie had namelijk Kurban voorgedragen voor deze post. Later was hij ook afwezig tijdens de eerste steenlegging van een bouw van een school, welke ook zijn project was. President Bouterse bezocht hem persoonlijk in het Streekziekenhuis.

error: Kopiëren mag niet!