All Star 2010 blikt Redijk in Jonathan Wortel redt Arsenal

De ploeg van All Star 2010 blijft sterk spelen in de Eersteklasse competitie van de Domburg Sportbond (DSB). De jongens van Bernharddorp blikten zaterdagavond SV Redijk van het Kanhaiproject in met 5-1. De ruststand was 3-1. Redijk begon de wedstrijd subliem. Na 6 minuten spelen schoot Piemo Wens de jogens van Kanhaiproject naar een 0-1 voorsprong. Dit doelpunt schudde All Star 2010 wakker. Romario Kana scoorden in de 11de en 12de minuut twee doelpunten achter elkaar en bracht zijn ploeg op een 2-1 voorsprong. Jowano Clemens bracht All Star 2010 in de 23ste minuut op een 3-1 voorsprong. Gillion van der Loo en Melvin Jubithana bepaalden in de tweede helft de eindstand op 5-1.
De jonge Jonathan Wortel was de grote man in de wedstrijd tussen Arsenal en SV Houttuin. De zoon van Arsenal-icoon Dennis Wortel zorgde in zijn eentje dat zijn ploeg de wedstrijd niet verloor tegen de semikampioen. ‘Jon Jon’ bracht in de 15de minuut Arsenal op 1-0. Chavero Demidoff maakte gelijk in de 21ste minuut voor Houttuin, waarna Roberto Poeketie deze ploeg een 1-2 voorsprong gaf voor rust. In de 50ste minuut van de tweede helft schoot Wortel zijn ploeg naar 2-2. Wederom brachten Poeketie en Dyon Orpheo Houttuin na 7 minuten op een 2-4 voorsprong. Met nog 6 minuten te spelen reduceerde Wortel de achterstand naar 3-4, en in de laatste minuut van de wedstrijd noteerde hij ook nog 4-4.
SV Paranam was te sterk voor SV Boxel’71. Na een 4-1 ruststand wonnen de jongens van Paranam met 7-2. Olten Amoksie (2x), Belfon Pansa, Romano Sandel, good old Ronnie Vrede en Zoon Aminda waren de goalgetters bij Paranam, die grotendeels uit spelers van voormalig Tramos bestaat. Bij Boxel’71 was trefzeker Gilbert Rijssel (2x).
Woensdagavond speelt Vasco tegen All Star om 20.00 uur.