Dood echtpaar Nickerie groot raadsel voor familie

De dood van Nasoem Hasselbaink-Idoe en oud-schipper Oscar Hasselbaink is nog steeds een mysterie voor de nabestaanden van beide overledenen. Volgens een familielid is het een heel traumatische ervaring voor de nabestaanden. Zij kunnen er nog steeds niet overheen.  Voor een ieder is het nog een raadsel hoe en waarom beiden aan hun einde zijn gekomen.
Volgens het familielid is uit politieonderzoek niet gebleken dat het in deze gaat om een misdrijf, zoals eerder werd gespeculeerd. Er is op geen van de lichamen enig teken van geweld te zien. Er werd eerder gesuggereerd dat Hasselbaink zijn vrouw heeft vermoord en zich vervolgens heeft opgehangen. De lijken zijn na obductie vrijgegeven. Nasoem Hasselbaink- Idoe is afgelopen zaterdag gecremeerd en Hasselbaink is dinsdag begraven.
De lijken van de twee personen werden op 22 november door een neefje aangetroffen in een woning te Nationaal Project (Nickerie). Het familielid zegt dat zij niets hebben gemerkt van een ravage in het huis. Zelfs de touwen waren opgeruimd. Hij weet niet of het een afgesproken zaak was van de twee. Het lid geeft aan dat de familie voor het eerst zo iets meemaakt.
Hasselbaink was een zeer levendige man. Hij was de 62 jaar gepasseerd. Met Idoe had hij 3 kinderen, maar hij was vader van in totaal 8 kinderen. Het was een heel hechte familie. De dood van de twee komt daarom heel hard aan bij de familie.  Het is Dagblad Suriname niet gelukt om een bevestiging van de politie te krijgen.

error: Kopiëren mag niet!