Sunnypoint bezorgt titelverdediger Bermuda verlies op openingsdag

Titelverdediger Bermuda heeft reeds op de eerste speeldag van de competitie bij de Wanica Sportorganisatie (WSO) een verlies geleden. Tegen de enthousiaste ploeg van Sunnypoint ging ze met 2-0 ten onder. De doelpunten werden reeds in de eerste helft gemaakt door Rarrek Jonathan en Matheus Dabenta. De andere wedstrijd op de openinsdag afgelopen zaterdag ging tussen nieuwkomer Legacy en Inter Kaja. Na een 0-0 ruststand won Inter Kaja met 1-0. Het doelpunt viel een minuut voor uitscheiden via Carlos Adjako.
Zondagmorgen startte de competitie meteen met een spannende wedstrijd. Jaw Jaw kon een 2-1 voorsprong genomen bij de rust niet behouden tegen The Stars. Het werd uiteindelijk een 3-3 gelijkspel. Radjinderkoemar Benie gaf The Star een voorsprong, maar voor rust zorgde Bredley Fonkie met doelpunten dat Jaw Jaw een 2-1 voorsprong nam. In de tweede helft bracht Alfonsius Sanches de stand op 2-2. Wederom Fonkie (hattrick) bracht Jaw Jaw op 3-2. Maar 2 minuten voor tijd was het weer Sanches die The Stars naar een 3-3gelijkspel schoot. Tandu hield Tjapanda in de eerste helft op 1-0, maar in het tweede bedrijf liep ze uit naar een 4-2 overwinning. Patrick Adjako, James Stoard (2x) en Christino Ave scoorden voor Tandu. Donnavon Akenoe en Glenn Pode scoorden voor Tjapanda.
Semikampioen van vorig jaar, Real Kaja, won haar partij met 2-1 van Sarocaan (voorheen Isrie). De ruststand was 1-1.  Marcelino Zandveld scoorde beide goals van Real Kaja, Rayen Amoko scoorde voor Sarocaan. Young Rhytm werd verrast door SV Pontbuiten. Bij rust leidde Young Rhytm met 1-0 door een goal van Jurgen Schmidt. In de tweede helft maakte Harvey Amaisi gelijk en in de 84ste minuut schoot Manoir Kastiel de jongens van Pontbuiten naar een 1-2 overwinning. Foetoe Na Kaba (FTN) had een makkelijke overwinning tegen Pokigron. Na een 3-0 ruststand werd het 4-0 door doelpunten van Jurgen Eduards, Glerby Eduards, Silas Paulus en Stefanus Petrusi.