Kendan International NV bestaat 15 jaar

Bij haar derde lustrumviering organiseert dit Surinaams bedrijf in aanloop naar Wereld Diabetes Dag op 14 november 2012 themaweken en cliniques, en wel gedurende de hele maand oktober en november. Met deze themaweken wordt beoogd awareness te creëren ten aanzien van het voorkomen van diabetes mellitus, ook wel suikerziekte genoemd, en hoe om te gaan met deze ziekte.  Bij diabetes kan het lichaam de bloedsuiker niet meer zelf in evenwicht houden.
Normaal regelt het lichaam de bloedsuikerspiegel heel nauwkeurig met het hormoon insuline. Mensen met diabetes maken zelf geen insuline meer aan of hun lichaam reageert niet meer op de insuline. Als insuline zijn werk niet kan doen, loopt de bloedsuiker veel te hoog op. Als er lange tijd te veel suiker in het bloed zit, is dat erg ongezond. Daarom is het belangrijk om diabetes zo snel en goed mogelijk te behandelen. Er is gekozen voor de thema’s: Diabetic Medication, Exercise, Diet & Food, Feet & Shoes en Child Diabetics,
Elk thema wordt een week lang behandeld en men kan bij Kendan International NV  terecht voor informatie en advies die de verschillende professionals beschikbaar stellen rondom dit thema. Tevens kan men op afspraak zijn bloedsuiker, bloeddruk en Body Mass Index laten meten en zijn er scherpe voordeel acties op de producten. Deze themaweken worden gehouden op het adres van Kendan International NV op de hoek van de Kers- en Markoesastraat 39 te Zorg en Hoop, van maandag tot en met vrijdag van 09:00 uur ’s morgens tot 15:00 uur ’s middags.
Deze week staat het thema Feet & Shoes centraal en kan men bij Kendan International NV terecht voor allerhande informatie omtrent voeten en schoenen.
 

error: Kopiëren mag niet!