U-20 Natio speelt morgen oefenwedstrijd tegen JVV

Morgen speelt de Nationale U-20 selectie een oefenwedstrijd tegen JVV. De laatstgenoemde is een ploeg die uitkomt bij de Meerzorg Sport Bond. Dit zal de derde oefenwedstrijd worden van de Natio U-20 ploeg, die een heel goede beurt wil maken. De wedstrijd zal afgewerkt worden in het Andre Kamperveenstadion en zal om 18.00 uur beginnen.
‘Inderdaad is het resultaat belangrijk, maar wij zullen meer letten op de speelwijze van de nationale U-20 selectie’, zegt assistent-trainer Roberto Godeken aan Dagblad Suriname. ‘We zijn momenteel in voorbereiding voor de voorronde van het U-20 WK-kwalificatietoernooi, dat in de maand november wordt gehouden in Jamaica. Suriname zal het dan moeten opnemen tegen gastland Jamaica, Cuba en Antigua. We zullen tegen JVV werken aan onze tekorten en de zwakke punten die werden blootgelegd door onze eerste twee tegenstanders. Na de wedstrijd tegen JVV gaan we ook kijken naar onze sterke en zwakke punten’, zegt Godeken.
‘Voor ons is het een heel grote eer dat wij tegen zo’n selectie mogen spelen’, zegt de voorzitter van JVV Steak Mangoen aan Dagblad Suriname. ‘Bepaalde van onze jongens hebben nooit eerder tegen een nationale selectie gespeeld, dus de groep is heel erg gemotiveerd en zal zeker zijn beste beentje voorzetten tegen de U-20 selectie. Dit zal de negende oefenwedstrijd worden van JVV en ik hoop niks anders dan winst’, zegt Mangoen.
 

error: Kopiëren mag niet!