Castelen: ‘Bepaalde opdrachten worden Cajana Gramans’

Eeuwigdurende werken. Het lijkt erop alsof bepaalde opdrachten die aannemers moeten uitvoeren, nooit tot een einde komen. Cajana Gramans noemde Guno Castelen een dergelijke situatie. In De Nationale Assemblee (DNA) noemde het lid twee opdrachten die in zijn ogen maar niet kunnen worden afgerond.
Een van de plekken is de Menckendam. Die weg is al ettelijke maanden open gegraven. Ook de riolering is opengebroken. Volgens het lid bezorgt dit werk de buurt alleen maar narigheid. ‘Het project wordt maar niet afgerond. Ik vraag aandacht van de huidige regering om in te spelen, zodat de mensen daar een beter leefklimaat hebben’, zei het lid tijdens de vragenronde.
Hetzelfde geldt ook voor de L’ Hermitageweg, waar volgens het lid waterputten afsteken op de weg. Deze weg moet ook aangepakt worden.
Tijdens zijn betoog vond Castelen dat hij door de fractieleider van de Megacombinatie werd gestoord. Castelen merkte op dat waarschijnlijk Ricardo Panka  het niet mee eens is dat hij voor het volk opkomt. Panka vroeg om zich te verweren en stelde dat hij  altijd achter het volk staat en net als Castelen altijd zal opkomen voor het volk.

error: Kopiëren mag niet!