Launch eerste lottospel in Suriname met US$ jackpot

Na Sportbetting, Skin Firi en de kraskaarten heeft Suribetting NV gisteren feestelijk een nieuw lottospel geïntroduceerd op de Surinaamse markt, namelijk Suribet Lotto.  Martin Subero, general manager van SuriBet Sportbetting, gaf gisteren aan de aanwezige pers en genodigden een uiteenzetting van dit nieuwste product. Suribet Lotto is het enige lottospel in Suriname met een Amerikaanse dollar jackpot. De jackpot is minimaal US$ 25.000. Vanavond zal op feestelijke wijze de eerste trekking plaatsvinden.
 Hoe speelt men Suribet Lotto? Volgens Subero is deze lotto heel simpel om te spelen. Men kiest 5 getallen uit 30 nummers. De kans om de Suribet Lotto jackpot te winnen, is 1 op 142.506.  Een Suribet Lotto kost SRD 2. Men kan terecht bij ongeveer 130 retailers in Paramaribo en districten om Suribet Lotto te kopen. Er zijn 3 trekkingsdagen, namelijk de dinsdag, donderdag en zaterdag. De trekkingsresultaten zijn te lezen in Dagblad Suriname en te zien en te beluisteren om 22.30 uur op Radio Paramaribo (Rapar), ABC Radio en Televisie.
 Suribetting NV heeft onder andere als doel om al haar klanten in alle lagen van de bevolking  te voorzien van gevarieerde loterijen, met een dusdanige prijzenstructuur die winnen eenvoudig maakt.
 Widjai Ganesh

error: Kopiëren mag niet!