Robinhood start tweede ronde met een overwinning

Net als de eerste ronde is koploper Robinhood ook de tweede ronde in de SVB-hoofdklasse met een overwinning begonnen. Hoewel deze keer niet zo vlijmscherp, werd Kamel Dewaker (KD) met 2-0 verslagen. In de eerste ronde werd het toen 7-0. De ploeg van trainer Roy Vanenburg had het deze keer niet zo makkelijk. Alhoewel ze de betere ploeg was, vielen de doelpunten niet zo makkelijk. Toch kon Robinhood met een 2-0-stand de rust ingaan. Giovanni Waal en Cleon Wondel vonden het net van KD-goalie Brayen Kastierie. In de tweede helft kon men Kastierie niet meer verslaan.
Robinhood heeft momenteel 28 punten uit 10 partijen. Ze worden gevolgd door Inter Moengo Tapoe met 24 punten uit 10 partijen. Inter won met 4-1 van Notch. Te Meerzorg kwamen Excelsior en Transvaal niet verder dan een 1-1-gelijkspel. Vrijdagavond speelden Leo Victor en Boskamp ook 3-3 gelijk.