Kwasiba verliest ongeslagenschap

Marlon Pawirodimedjo van biljartclub Ivoor heeft dinsdag voor een verrassing gezorgd door van de doodgeverfde titelkandidaat  Stanley Kwasiba te winnen. Marlon Pawirodimedjo wist in 46 beurten met 60 – 46 te winnen. Hiermee beëindigt hij ook het ongeslagenschap van Kwasiba. ‘Ik had het helemaal niet verwacht dat ik van hem zou kunnen winnen. Voor deze wedstrijd moest ik het onderspit delven tegen Chotoe. Dat ik als winnaar uit de bus ben gekomen, ben ik daar heel tevreden mee’, zegt Marlon Pawirodimedjo aan Dagblad Suriname. ‘Ik beoefen deze sport sinds ik kind ben. Mijn droom is om dit jaar uit te komen in de 3de klasse. Daarvoor zal ik alles doen om mijn doel te bereiken. Ik zie naast Kwasiba, ook Kevin Lui als een mijn directe tegenstander, die mij het kampioenschap in de 4de klasse kan onthouden’, zegt de biljarter van Ivoor.
Stanley Kwasiba maakte dinsdag ook korte metten met Anton Durham. Hij won in 38 beurten. De stand was 60 – 24. Albert Agard wist net te winnen van Ronald Chesnot met 60 – 58. Avinash Chotoe won ook zijn wedstrijd van Marlon Pawirodimedjo met 60 – 49. En met Gerold Yngaard gaat het helemaal niet goed. Hij verloor van Ronald Chesnot met 60 – 41.
De nationale 4de klasse kampioenschappen worden vrijdag 24 februari voortgezet in het clubgebouw van VOS. Dan speelt Stanley Kwasiba tegen Avinash Chotoe, gevolgd door Hedwig Valies tegen Albert Agard. De wedstrijd gaat tussen Marlon Pawirodimedjo tegen Rachel Ramsaran.

Standenlijst na vier gespeelde dagen

P 1

Naam

W

Ptn

1

Kevin Lui

4

8

2

Hedwig Valies

4

6

3

Albert Agard

3

4

4

Gerold Yngaard

3

2

5

Ortwin Dalfour

3

2

6

Ronald Chesnot

4

2

7

Humphrey Obergh

3

0

P 2

Naam

W

Ptn

1

Stanley Kwasiba

4

6

2

Marlon Pawirodimedjo

4

6

3

Anton Durham

5

4

4

Avinash Chotoe

3

4

5

Rachel Ramsaran

3

2

6

Soeban Wongsowidjodjo

2

2

7

Court Ulhenkamp

3

0

error: Kopiëren mag niet!