Gelukkige verjaardag Margot Robbie

Margot Robbie is 34 jaar geworden op 2 juli. Terwijl de Barbenheimer te dichtbij haar eerste jubileum pronkt, laten we haar unieke garderobe voor de perstour nog eens bekijken.

Margot Robbie speelde de hoofdrol in een groot aantal grote bannerprojecten, te beginnen met haar debuut in Leonardo DiCaprio’s The Wolf of Wall Street (2013). Al tien jaar lang blijft Margot het publiek verbazen met haar lovenswaardige acteertalent. Terwijl Suicide Squad (2016), I, Tonya (2017), Once Upon a Time…in…Hollywood (2019) en Babylon (2022) enkele hoogtepunten uit de carrière van de acteur vormen, is haar grootste project tot nu toe is de Barbie van Greta Gerwig, die in juli vorig jaar werd uitgebracht.

Margot, die ook gedeeltelijk Barbie produceerde, leidde het dystopische, feministische front en centrum dat miljarden dollars waard was. Terwijl de ietwat vintage en vooral roze ensembles in de film een ​​belangrijke hoeksteen vormden van de visuele esthetiek, spande Margots garderobe voor de perstour, zorgvuldig samengesteld door stylist Andrew Mukamal, de kroon terwijl de acteur de wereld rondreisde om de grootste film van het jaar te promoten.

Hier kijken we naar de meest iconische pasvormen uit het assortiment. De look waarmee Margots perstour voor Barbie begon, bestond bijna geheel uit Bottega Veneta. Een op maat gemaakte geknoopte gemêleerde plooirok met een bijpassende bustier in bubbelroze, versierd met een mini-cabat in lint van het luxe Italiaanse modehuis. Hartvormige sieraden van Jessica McCormack, een vintage enkelbandje met strasssteentjes van Chanel en zonnebrillen van Maison Margiela met een wit frame maakten de look compleet.

Volledige rekwisieten voor de roze cabriolet, waardoor een complete schaduwmatch ontstaat voor het geheel roze frame.

error: Kopiëren mag niet!