Man (51) opgepakt door politie Livorno die vis stal van zijn werkgever

De politie van het bureau Livorno heeft woensdag 26 juni de verdachte S.M. (51), die woonachtig is in de omgeving van de Ramsingaarweg in het district Wanica, voor diefstal van vis aangehouden.

De benadeelde O.V. (48) had diezelfde dag aangifte gedaan tegen zijn arbeider. Volgens de aangever is hij van beroep visser en slaat hij dagelijks voor de verkoop de vangst op in een vriezer. De visser was op dinsdag 25 juni gaan vissen en kwam terug met 39 kilo vis, die hij in de vriezer deed. 

De visser werd op 26 juni door een buurvrouw gebeld die hem doorgaf dat zijn arbeider S.M. bezig was vis uit de vriezer te halen. Hij ging direct ter plaatse en trof de verdachte S.M. aan die hem voorhield dat hij drie mannen, van wie hij één positief had herkend, vis zag weghalen uit de vriezer en dat het drietal na de daad in een gereedstaande auto instapte en de plek verliet. 

De benadeelde O.V. stelde een onderzoek in en zag dat het slot van de vriezer kapot was en dat een hoeveelheid vis was weggenomen. De arbeider, tevens de verdachte,.die tegenstrijdige verklaringen aflegde, werd na flink door de politie aan de tand te zijn gevoeld, aangehouden.

S.M. is na afstemming met het Openbaar Ministerie door de politie in verzekering gesteld

error: Kopiëren mag niet!