Moeder die 2-jarige dochtertje heeft mishandeld, zegt een fout te hebben gemaakt

De 22 jarige Lowinsa F., die op 4 mei werd aangehouden omdat zij haar kindje van 2 jaar stelselmatig had mishandeld, stond vandaag, woensdag 26 juni, terecht voor Kantonrechter Maureen Dayala.

De politie van Santo Dorp kreeg hierover informatie en een video waarop te zien was op welke wijze Lowinsa haar dochtertje aftakelde. Het kindje heeft ook letsels aan het lichaam, zoals een gapende wond aan het linkerbovenbeen, blaren en littekens van brandwonden over het hele lichaam.

Tegen de Kantonrechter erkende Lowinsa dat zij haar dochtertje heeft geslagen en zei dat ze een fout heeft gemaakt. Ook gaf zij de rechter te kennen, dat zij weer zwanger is en of zij in vrijheid kan worden gesteld. Deze mededeling maakte geen enkele indruk op de rechter. “Dit is dan uw derde kind. Het eerste kind blijft niet bij u en het tweede kind heeft u op ergerlijke wijze mishandeld”, zei de rechter.

Bij de politie heeft Lowinsa verklaard dat zij uit boosheid overging tot deze daad, omdat haar dochtertje niet zindelijk is en overal in het huis poept.

De zaak zal op 24 juli voortgezet worden. Tot dan blijft Lowinsa in de gevangenis.

error: Kopiëren mag niet!