Sonakshi Sinha straalt koninklijke charme uit in een traditionele rode sari voor haar huwelijksreceptie

De bruiloft van Sonakshi Sinha is zeker niet zomaar een Bollywood-huwelijksaangelegenheid. De actrice stapte onlangs in het huwelijksbootje met oude schoonheid Zaheer Iqbal. Ze zag er prachtig uit toen ze veranderde in een minimalistische bruid in een ivoren chikankari-sari voor de burgerlijke stand. 

Hoewel we dol waren op haar minimalistische look, was haar ontvangststijl absoluut in contrast met de eerste. Ze koos voor een felrode look die de aandacht deed draaien. De actrice zag er adembenemend uit in een prachtige traditionele rode sari met de meest prachtige goudkleurige details.

Ze deed er alles aan om haar bruidslook te verslaan. Ze zag er prachtig uit toen ze de schoonheidsovereenkomst bezegelde met een knotje dat bij gajra zat. Het wordt tijd dat aanstaande bruiden aantekeningen maken van Sonakshi Sinha.

Sonakshi zorgde voor de meest verbluffende bruid in een prachtige minimalistische look. De actrice koos voor een prachtig chikankari-ensemble met door en door ingewikkeld werk. Ze zag er prachtig uit in dit prachtige laken dat werkelijk eenvoud op zijn best was. Ze combineerde de look met frisse, bedauwde glamour die er perfect uitzag. Ze voltooide de stijl met een slank knotje dat versierd was met ivoren rozen.

error: Kopiëren mag niet!