Salman Khan vertelt waarom hij niet toestaat dat een boek over hem wordt geschreven

Salman Khan werd vergezeld door zijn nichtje, actrice Alizeh Agnihotri, tijdens een recente reis naar Dubai voor werkverplichtingen. Tijdens een evenement in de stad vroeg presentator Sophie Choudry aan Alizeh welke titel ze zou geven aan een boek over haar oom. Nadat Alizeh even had nagedacht, merkte Salman op: “Ze gaat geen boek over mij schrijven.”

Dit lokte gelach uit bij alle aanwezigen. Alizeh zei toen: “Ik denk niet dat er ooit zo’n boek zal verschijnen.” Salman onderbrak hem opnieuw en voegde er gekscherend aan toe: “Met de hoeveelheid die ze over mij weet, zullen we geen bestsellers hebben.”

Veel video’s en foto’s van Salman Khan en Alizeh Agnihotri tijdens het evenement circuleren op social media. Salman draagt een zwart overhemd, een bijpassende broek en een blauwe blazer, terwijl Alizeh koos voor een marineblauwe outfit.

Salman deelde later een foto van hen op zijn Instagram Stories met het onderschrift ‘#HelloArabia’, waarbij hij Alizeh tagde. Eerder deelde ontwerper Manish Malhotra een post met Salman. Hij schreef: “Ons Dubai-team was erg enthousiast om de fantastische en enige echte @beingsalmankhan in onze flagshipstore in Dubai Mall te hebben.”

Khan keerde maandagochtend terug naar Mumbai, gekleed in een zwart overhemd, een spijkerbroek en schoenen, aangevuld met een hoed. Toen hij het vliegveld verliet, keek hij even om zich heen en herkende de paparazzi die zijn foto’s maakten. Vergezeld door zijn team liep Salman naar zijn auto en vertrok van het vliegveld.

Salman Khan was voor het laatst te zien in ‘Tiger 3’ naast Katrina Kaif, die op 12 november 2023 in de bioscoop verscheen, voordat hij op Prime Video verscheen. Aankomende projecten zijn onder meer ‘Sikandar’ van AR Murugadoss en ‘Tiger Vs. Pathaan’.

error: Kopiëren mag niet!