71-jarige Marissa Teijo doet mee aan Miss Texas USA-verkiezing

Een 71-jarige crouw uit El Paso schreef afgelopen weekend geschiedenis als de oudste deelneemster aan de Miss Texas USA-verkiezing. Marissa Teijo zal deelnemen aan de verkiezing in Houston. De winnares zal Texas vertegenwoordigen in de Miss USA-competitie.

Miss USA neemt deel aan Miss Universe. De Miss Universe-organisatie heeft de regels opgeheven om inclusiever te zijn door dit jaar de leeftijdsgrenzen af ​​te schaffen voor deelneemsters die strijden om de kroon. Deelneemsters kunnen nu ook getrouwd, zwanger of gescheiden zijn. 

De organisatie heeft de afgelopen maanden intensief onder de loep genomen na het aftreden van Miss USA en Miss Teen USA in mei. Maar dat heeft Teijo niet afgeschrikt. In een e-mail zei ze dat ze een boodschap wilde overbrengen dat het nooit te laat is om je dromen na te jagen.

“Ik heb het gevoel dat alle vrouwen nu een nieuwe fase van kansen, kracht en schoonheid hebben bereikt”, zei Teijo.

Met bijna 100 vrouwen die tegen haar strijden, zegt ze dat ze zich nog nooit zo gemotiveerd heeft gevoeld om haar droom na te jagen. Teijo, geboren en getogen in El Paso, zegt dat ze het geweldig vindt om El Pasoans en Texanen te inspireren om barrières te doorbreken in hun interessegebieden, ongeacht hun leeftijd.

Jackie Garcia-Martinez, CEO van Bazaar Models, die Teijo vertegenwoordigt, zei dat het bureau er ook trots op is diverse vrouwen te vertegenwoordigen. Zeven andere jonge vrouwen uit El Paso zullen deelnemen aan de verkiezing. “Ik vertegenwoordig vrouwen van alle vormen, leeftijden en rassen. Terwijl ik mijn team voorbereid op deelname aan Miss Texas, vind ik het geweldig om deze vrouwen te ondersteunen die mij elke dag inspireren als leider”, zei ze.

error: Kopiëren mag niet!