Jennifer Lopez op vakantie in Italië zonder echtgenoot Ben Affleck 

Het lijkt er steeds meer op dat er een dikke haar in de boter zit tussen Jennifer Lopez (54) en haar echtgenoot, Ben Affleck (51). De Amerikaanse zangeres is momenteel op vakantie in Italië met enkele vriendinnen, en haar man is nergens te bespeuren.

Er heerst al een tijdje een kille stilte tussen ‘Bennifer’, en nu lijkt het erop dat JLo aan de geruchten probeert te ontsnappen met een last minute-vakantie naar Sorrento. Daar zit ze op een luxeyacht met haar vriendinnen, geen man in zicht. Jammer genoeg voor Lopez doet dat de speculaties alleen maar aanwakkeren, gezien het al erg lang geleden is dat ze nog eens met Ben in het openbaar gezien werd.

“Ze is hem aan het ontlopen”, klinkt hij bij ongeruste fans op X. “En nu is ze daar zelfs voor naar het buitenland gevlucht.”

Het tripje naar de zon komt er nadat Ben en Jennifer drie weken gelegen hun villa in Californië te koop hebben gezet. Dat hun liefdesnestje nu op de markt staat, doet fans vermoeden dat hun relatie écht afgelopen is.

Het koppel heeft nooit willen bevestigen dat ze gaan scheiden, maar volgens insiders zou die aankoniging er binnenkort aankomen. “Ze kiezen waarschijnlijk voor de vrijdag voor de vierde juli om hun breuk aan te kondigen”, klinkt het. “Want 4 juli is de nationale feestdag van de VS: onafhankelijkheidsdag. Dan is er altijd veel te doen, en ze hopen dat die commotie wat aandacht zal afleiden van hun liefdesleven.”

error: Kopiëren mag niet!