De bittere waarheid over de dood van Muammar Gaddafi

GaddafiFilesPart2

Een leider verraden en vermoord door zijn eigen gehersenspoelde volk met de hulp en onder invloed van het Westen/NAVO

Libië was in 1951 het armste land ter wereld. Gaddafi maakte het tot het meest ontwikkelde land van Afrika met 150 miljard dollar aan buitenlandse reserves en nul schulden. Onder Muammar Gaddafi had Libië een van de sterkste valuta ter wereld en hadden de Libiërs renteloze leningen.

1 Libische dinar was in 2011 gelijk aan $0,82781. Gaddafi wilde alle Afrikaanse landen de dinar geven om hun economieën te versterken. Hij had ook 150 ton GOUD en vergelijkbare hoeveelheden ZILVER die hij gratis over Afrika wilde verspreiden om in de handel te gebruiken.

Hij had ook plannen om zelfs Gouden Dinar te introduceren voor gebruik in heel Afrika. Dit was het moment waarop het Westen/de NAVO hem kwam halen. Gaddafi werd niet vermoord omdat hij een dictator was of omdat hij zijn volk slecht behandelde. Hij werd vermoord omdat hij bezig was Afrika te verenigen via een grenzeloos Afrika, één bank, één munt, één economie, één leger onder andere.

Dat zou betekenen dat Afrika zijn hulpbronnen zou verhandelen met andere grote buitenlandse landen. Afrika zou het machtigste continent zijn omdat Afrika over alle hulpbronnen beschikt. Alle hulpbronnen die Amerika ‘groot’ maken, bevinden zich hier in Afrika. Alle hulpbronnen die Groot-Brittannië ‘groot’ maken, bevinden zich hier in Afrika.

De jongste bevolking ter wereld bevindt zich hier in Afrika. Afrika heeft absoluut geen leiderschap. De huidige mensen die jullie presidenten, ministers en al deze andere mooie namen noemen, zijn hier om de Afrikaanse landen te besturen namens buitenlandse regeringen. Daarom wonen ze die buitenlandse topconferenties in grote aantallen bij, alleen maar om naar één man te luisteren en om buitenlandse hulp en leningen te vragen van het buitenland, het IMF en de Wereldbank.

Niets hier in Afrika is bedoeld om de Afrikanen ten goede te komen. Ons goud, diamanten, olie en andere hulpbronnen worden allemaal naar het buitenland gebracht. Alles in Afrika komt ten goede aan buitenlandse economieën. Als Afrika niet bestond. Er zouden geen Verenigde Staten van Amerika (VS) of Groot-Brittannië (VK) zijn.

Als Afrika niet bestond, zouden al deze zogenaamde koninklijke families gewone mensen zijn. Welke macht deze landen ook hebben, komt voort uit de uitbuiting van Afrika en zijn bevolking. Gaddafi wilde dat Afrika verenigd zou worden, zodat het machtig zou kunnen zijn en een einde kon maken aan de exploitatie van de rijke minerale hulpbronnen en zijn bevolking van Afrika. Hij steunde een Afrika zonder grenzen, zodat alle Afrikanen zich vrij binnen het continent konden bewegen.

“Hoe kan een Afrikaans land het hoofd bieden aan een Europa dat verenigd is, onderhandelen met een grote VS (of Japan of China). Als we een Verenigde Staten van Afrika hebben, dan kan Afrika op gelijke voet staan ​​en met hen onderhandelen. Het verenigen van het continent zou ook de stroom migranten tegenhouden” ~Gaddafi

“Miljoenen Afrikanen reizen naar Europa voor banen en voor een beter leven. Een verenigd Afrika zou zijn eigen hulpbronnen beter kunnen exploiteren en banen kunnen creëren om Afrikanen thuis te houden. Ofwel leven we in Afrika, ofwel sterven we in Afrika. Afrika is onze moeder, hoe kan dat? Laten we onze moeder achter?” ~ Kadhafi

error: Kopiëren mag niet!