Shilpa Shetty en Raj Kundra worden geconfronteerd met fraude en bedrog 

Shilpa Shetty en Raj Kundra blijven de controverse beslechten, waarvan de laatste een klacht over fraude en bedrog betreft. 

De rechtbank in Mumbai droeg het politiebureau van het Bandra-Kurla Complex (BKC) op om de beschuldigingen van bedrog te onderzoeken die door een goudhandelaar tegen actrice Shilpa en haar zakenman-echtgenoot waren geuit. Deze richtlijn kwam nadat de rechtbank had opgemerkt dat de klacht, ingediend door Prithviraj Kothari, directeur van Riddhi Siddhi Bullions, de mogelijkheid van een herkenbaar strafbaar feit suggereert.

In een bevel dat dinsdag werd uitgevaardigd, zei rechter N.P. Mehta voor aanvullende zittingen dat er “prima facie herkenbare overtreding is begaan” tegen Shilpa en Raj, hun bedrijf – Satyug Gold Private Limited – evenals twee directeuren en een medewerker van het bedrijf.

Volgens PTI heeft rechter NP Mehta de politie opdracht gegeven om een ​​FIR in te dienen tegen Shilpa Shetty en Raj Kundra op grond van relevante secties van het Indiase wetboek van strafrecht wegens bedrog en strafrechtelijke vertrouwensbreuk “als wordt vastgesteld dat er een herkenbaar misdrijf is gepleegd door de verdachte personen.”

Volgens de klacht die advocaten Harikrishna Mishra en Vishal Acharya namens de goudhandelaar hebben ingediend, hebben Kundra en Shetty in 2014 een plan ingevoerd.

error: Kopiëren mag niet!