Travis Barker deelt zeldzame video van Rocky, de zoon van hem en Kourtney Kardashian

Travis Barker gaf fans een voorproefje van zijn zoon Rocky Thirteen, die hij deelt met zijn vrouw Kourtney Kardashian Barker, terwijl de jongen in de oceaan dartelt, spetterend en vrolijk spelend in de korte clip. “Dankbaar ”, schrijft Travis maandag 6 mei op Instagram, naast een carrousel van video’s en foto’s van een familie-uitje naar de Bahama’s.

Aan het hoofd van de post staat een schattige clip waarin de baby vrolijk in het water spettert, terwijl zijn vader hem omhoog houdt. De baby is getooid met een groene vissershoed die zijn gezicht verbergt, een patroon dat door zijn ouders op alle foto’s wordt gehandhaafd. In de video is de stem van de drummer van Blink-182 te horen die de baby vraagt: “Voelt dat goed aan je voeten?”

Naast de prachtige beelden zijn Kourtney, stiefdochter Atiana De La Hoya, 25, en dochter Alabama Barker, 18, te zien in de serie foto’s. Opvallend afwezig op de reis is de andere zoon van Travis, Landon, 20, die zich heeft afgemeld omdat hij ‘niet van vliegen houdt’.

“Een mooi leven”, schrijft de Lemme-oprichter in de reacties op de post. De serie foto’s toont een verscheidenheid aan gekoesterde momenten: een speelse selfie waarop hij en Alabama hun tong uitsteken, hem aan boord van een boot met Atiana en Kourtney, en een video waarop hij op de fiets te zien is.

error: Kopiëren mag niet!