Prachi Desai noemt haar ‘Silence 2’ co-ster Manoj Bajpayee ‘meest talentvol’

In de levendige wereld van de cinema bevatten momenten achter de schermen vaak verhalen over kameraadschap en dierbare herinneringen. De getalenteerde cast van ‘Silence 2′ vormde hierop geen uitzondering.

Actrice Prachi Desai deelt fragmenten van de heerlijke kameraadschap die de filmervaring verrijkte in een exclusief gesprek met ETimes. “Het was erg leuk om samen met mijn medesterren op de sets van ‘Silence 2’ te staan”, herinnert Prachi zich glimlachend.

“Tijdens de lunchpauze zat de hele cast bij elkaar en aten we als gezin. Ik ga niet liegen, soms was het moeilijk om de eetlust van de jongens bij te houden. Ik vond het fantastisch om voor de film te filmen.”  Terwijl het gelach door de set galmde en de banden sterker werden, werd Prachi ondergedompeld in een dynamisch ensemble, geleid door de doorgewinterde Manoj Bajpayee. De samenwerking met een sterke industrie als Manoj Bajpayee heeft ongetwijfeld een diepgaande invloed gehad op Prachi’s benadering van haar vak.

“Manoj Sir is een van de meest getalenteerde en ervaren acteurs in onze branche”, dacht ze hartelijk. “Elke keer dat ik samenwerk met iemand die goed is in wat hij of zij doet, heb ik de neiging om ook mijn A-game ter tafel te brengen. Het is heel normaal dat acteurs elkaar beïnvloeden terwijl ze de schermruimte delen. Wat mij is opgevallen is dat hij een zeer collaboratieve acteur is die zijn medespelers helpt ook hun best te doen.”

‘Silence 2’, uitgebracht op Zee5 op 16 april , is een chromen thriller. Het verhaal gaat over ACP Avinash Verma en zijn Special Crime Unit (SCU).  Ze nemen de missie op zich om een ​​massaschietpartij in de Night Owl Bar in Mumbai te onderzoeken. Er ontvouwt zich een complex web van intriges. Nu elke laag wordt verwijderd, onthult het onderzoek een diepere, donkerdere samenzwering die onder de oppervlakte op de loer ligt. De film, geregisseerd en geschreven door Aban Bharucha Deohans, heeft hoofdrollen voor Manoj Bajpayee, Prachi Desai en Parul Gulati in de hoofdrollen.

error: Kopiëren mag niet!